tiistai 7. kesäkuuta 2016

3 x virkeämpi päivä


 1. Kylmä suihku

Oikea masokistin unelma! Tuntuuhan se aluksi aivan kauhealta hivuttautua sen hyisen veden alle. Itse aloitan aina lämpimällä vedellä, jonka viilennän haaleaksi. Sen jälkeen käännän vesihanan kylmän puolelle ja kärvistelen puolisen minuuttia. Kylmyyden jälkeen koittaa ihana lämpö eli noin minuutin verran kuumaa vettä niskaan. Tämän jälkeen vielä toinen puoli minuuttia kylmää - yllättäen se ei enää tunnukaan (niin) pahalta!
Suihkuttelu vuorotellen kylmällä ja kuumalla lisää pintaverenkiertoa sekä tuo mukavan energisen olotilan pitkäksi aikaa. En osaa tarkemmin selittää sitä olotilaa, se on vähän semmoinen innostustärinä! Kokeilkaa itse niin tiedätte, mistä puhun!


2. Kahvikävely

Nappaa lempparikahvisi mukaan termosmukiin ja suuntaa ulos. Kaksi virkistävää komponenttia yhdistettynä tuovat mukanaan tuplapiristyksen. Aistit saavat ihan valtavasti ärsykkeitä, kun saa katsella maisemia, kuunnella ympäristön ääniä ja tuntea liikkeen kropassaan samalla kun hörppii mitä herkullisinta kahvia! Parhainta on kuitenkin kolmen koon yhdistelmä: Kahvi, kaveri ja kävely. Morning walks and talks.


3. Argi+

Olen käyttänyt kyseistä lisäravinnetta noin kolme kuukautta ja voin todeta sen olleen itselleni todella hyväksi! Argi+ sisältää aminohappo arginiinia, marja- ja hedelmäuutteita sekä B-, C- ja D-vitamiineja. Olen kokenut tämän vitamiinipommin todella piristäväksi osaksi aamurutiinia! Ehdottomana plussana virkistävän ominaisuuden lisäksi myös arginiinin verenkiertoa tehostava vaikutus: Sain vihdoin sanoa heipat jääkylmille sormille ja varpaille sekä kesälläkin käytettäville villasukille.


Tässä kolme vähän erilaista vinkkiä virkeämpään päivään! Voisivatko ne toimia sinullekin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti