tiistai 29. tammikuuta 2013

Huomenia!

Tänään heräsin puoli kuudelta. Nukuin jotenkin levottomasti eikä se uni oikeestaan virkistänyt yhtään. No ehkä ensi yönä sitten tulee nukuttua paremmin :)
Aamupala puolestaan oli ihan super! En oikein osannut päättää mitä haluaisin joten otin vähän kaikkea...
Hyvinvointi aamiainen!

Uunikaurapuuroa, vadelmasosetta ja mustikoita. +Kardemummaa ;)

Luonnonjogurttia + vaniljaprotskujauhetta, banaania ja kanelia.

Paistettua kananmunaa tillillä&pippurilla maustettuna. Kahvi maidolla.
Masu&mieli kiittävät :)
Mutta miten proteiinijauhe löysi tiensä jogurttiin? Satuin ostamaan niin himputin pahaa nimeltä mainitsematonta (PIRKAN AB) jogurttia etten meinaa saada sitä alas ilman jotain lisämakua. Se maistuu jollekin härskiintyneelle rasvalle?! Olenkin sitä jo sekoitellut vähäsen rahkan joukkoon tai peittänyt makua vaikka puolukoilla, mutta tänä aamuna ajatus vaniljajogurtista alkoi kutkuttaa ;) Ja hyvältä se maistuikin!
Toinen asia jonka olen nyt tässä huomannut, on se että laitan nykyään mausteita ihan joka paikkaan. Varsinkin toi kaneli+kardemumma sekoitus on kovasti mun mieleeni. Sopii puuroon, jogurttiin, rahkaan, kahviin... Fenkolinsiemeniä puolestaan laitan vihreän teen joukkoon hautumaan. En tiedä voiko raakakaakaota luokitella mausteeksi mutta sitäkin olen aika usein rahkan päälle lisännyt :) Myös erilaisia jogurttipohjaisia kastikkeita olen väsännyt melkoisen paljon, useimmiten joko mausteyhdistelmällä paahdettu paprika+kurkuma+pippuri tai rakeinen dijonsinappi+tilli+pippuri. Pippuri taitaakin olla se mun lemppari. Makua elämään ;)
Kauheeta miten päädyin vatvomaan jostain mausteista?
 
 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti