Uunijuureksia, kvinoaa, kanaa & fetajogurttikastiketta (juureksista tulee 2-3 annosta)
Tarvitset:
- juureksia (n. 600g) esim. punajuuria, juuripersiljaa ja porkkanaa
- oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
- n. ½dl kvinoaa
- vähän sitruunamehua
- kananfilee, maustamiseen soijakastiketta&balsamicoa
- pari ruokalusikallista turkkilaista jogurttia
- n. 30g fetaa
- pieni valkosipulin kynsi
- timjamia
Valmista jogurttidippi. Sekoita turkkilainen jogurtti, murennettu feta, pilkottu valkosipulin kynsi, timjami & pippuri keskenään tahnaksi. Laita kylmään maustumaan.
Keitä kvinoa ohjeen mukaan ja mausta tujauksella sitruunamehua.
Paista kana pannulla oliiviöljyssä ruskeaksi ja mausta soijakastikkeella & balsamicolla.
Yhdistele annokseksi lautaselle!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti