tiistai 18. kesäkuuta 2013

Aamun tunnelmia

Heräsin tänä aamuna painajaiseen! Tällaista ei tapahdu usein... Olin unessani piiloutunut sängyn alle ja herätessäni olinkin ihan paniikissa, koska en ollutkaan sängyn alla turvassa :D
No sain onneksi rauhoitettua itseni ja nukuttua vielä sellaisen tunnin verran. Sen jälkeen aamu ponkaisi ihan mukavasti alkuun :)
Tänään oli taas heti aamusta hirmuinen nälkä, sillä söin iltapalan melko aikaisin, siinä puoli kahdeksan korvalla. Lisäksi ajattelin että tarvitsen reippaasti energiaa tulevaan salitreeniin! Aamupalan tekoon siis ;)
On kyllä ihanaa kun täällä kotikotona voi käydä aamulla hakemassa omasta kasvihuoneesta yrttejä, paprikaa ja kurkkua :) Myöhemmin kesällä sitten kypsyvät kesäkurpitsa, pinaatti ja tomaatit! Ja jossain vaiheessa ne ihanaiset mansikatkin...
Näillä eväillä luulisi jaksavan. Aamiaisella siis pari kookosöljyssä paistettua kananmunaa, kylmäsavuhärkää ja vuohenmaitogoudaa, salaattia&yrttejä. Lisäksi smoothie banaanista ja mustaherukoista höystettynä viherjauheella&lucumalla. Sitten tietysti ultimaalinen välttämättömyys aamupalalla: KAHVI.
Virkeää aamua myös teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti