tiistai 24. syyskuuta 2013

Ateria ideoita

Lihapullia, parsakaalia& hapankaalia.
Parsakaali-kukkakaalikeitto pinjansiemenillä.

Samoja lihapullia jälleen hapankaalin kera.
On siinä jotain rehujakin ;)
Lisäksi marja-vihersmoothie.
Lihapullia kannattaa tehdä kerralla ISO satsi niin niitä voi sitten vetää välipalalla ja muilla aterioilla seuraavat pari päivää!

Salaatti kaikesta mitä kaapista löytyy.
Perusporkkanoiden, kurkkujen ja tomaattien lisäksi lautaselta löytyy keitettyä punajuurta, kanaa, vuohenjuustoa, avokadoa ja persiljaa <3

Evästä kahvilassa.
Pari omppua, kylmäsavuhärkää, puoli pussia porkkanoita ja kourallinen manteleita.
Lisäksi vihreää teetä ja vettä.

"En jaksa laittaa ruokaa" -lounas!
Vuohenjuusto-sipuli-tomaattimunakas.
Kulhossa hapankaalia, kurkkua & paprikaa.
Lisäksi puolikas avokado ja pari luumua ;)

Naudan jauhelihapiffi kera vuohenjuuston, kasvisten ja uuniparsakaalin <3
Huomaa muuten että mulla on vuohenjuustoa kaapissa.
Sitä on joka ruoassa!

"En jaksa laittaa ruokaa" -päivällinen!
Lautaselle päätyivät kanantähteet vihreiden papujen ja hapankaalin kanssa.
Lisäksi vähintään epäilyttävän näköistä mango-päärynä-vihersmuuttia.
Ruokajuomaksi teetä!

Joskus sentään jaksan vielä laittaa ruokaa!
Lauantain herkkupäivällinen näytti tältä.
 
Naudan pippurista paahtopaistia.
Medium miinus, täydellistä.
Ruusukaalia, porkkanaa ja valkokaalia.
Balsamico-sipulikastiketta.
 
Nam.

2 kommenttia:

  1. Hei tää oli kiva! :-) Ostin justi muutama päivä sitten ruusukaalia. Lihapullaset näyttäisi varmaan niin kivalta niiden vieressä lautasella. ;D Mitä kaikkea muuten laitat lihapullataikinaan/jauhelihapihviin?

    VastaaPoista
  2. Kiva jos tykkäsit! :) ruusukaalit on kyllä hyviä ja näyttää tosiaan kivoilta lautasella :D mulla ei ole mitään erikoista reseptiä lihapulliin, fiiliksellä mennään! mä laitan yleensä ihan vaan jauhelihaa, kananmunaa ja mausteita. Jos haluaa niin voi tietty laittaa korppujauhoiksi vaikka rouhittuja kaurahiutaleita! Niin ja aika usein lisään jotain tilpehööriä...fetajuusto ja pinjansiemenet tai vaikka pesto ja aurinkokuivattu tomaatti tuovat siihen vähän uutta tvistiä ja ei tuu niin kuivia pulleroita :)

    VastaaPoista