Testailin tossa sunnuntai-illalla uudenlaista puuroa...
...Siis kokonaisista kaurasuurimoista keitettyä!
Keittelin ison kattilallisen ja söin puuroa sitten kolmena päivänä eri lisukkeilla.
Kaurapuuro:
(3 pientä annosta)
-2dl kaurasuurimoita
-5dl nestettä
(suolaa)
Aineksia haudutellaan höyrykattilassa/uunissa 175C noin tunnin verran.
Hyvää tulee!
Näyttää vähän riisipuuron ja ohrapuuron sekoitukselta? |
Ensimmäisenä päivänä raejuuston&marjojen kanssa |
Seuraavana marjoilla&kookosöljyllä, kera kananmunan&maitokahvin |
Viimeisistä puuronlopuista pyöräytin luonnonjogurtin kanssa tuorepuuroa. Lisänä marjoja, karpalohilloa, maapähkinävoita & maitokahvia. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti