keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Banaani-avokadomousse

Hampaanpoistopäivänä piti syödä mieluusti sellaista vähän sosemaista ruokaa. Ajattelin kokeilla tällasta banaani-avokadohässäkkää, joka on pyörinyt mielessäni jo kauan :)


Saattaa ehkä näyttää vähän epäilyttävälle (johtuisko siitä että se on vaaleanvihreää?) mutta maku on superhyvä! Sellainen melko mieto, mutta makea. Avokado tekee koostumuksesta semmosen kivan kermaisen. Lisäsin päälle vielä jäisiä mustaherukoita tuomaan vähän kirpeyttä :)

Banaani-avokadomousse
Iso kypsä banaani
miniavokado (tai ½ normaalikokoisesta)
purkillinen (250g) maitorahkaa

Soseuta blenderissä tai sauvasekoittimella.
Vaikeaa eikö totta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti