Teen usein arkena erilaisia (epäesteettisiä) kasvismuhennoksia (eli mössöjä) joihin lisäilen sitä mitä kaapista löytyy. Kyseiset sörsselit ovat hyviä myös lämmitettynä eli voi tehdä kerralla ison annoksen. Ja lisäksi, näin opiskelijanäkökulmasta katsottuna, hintakaan ei ole huima!
Proteiiniksi laitan yleensä kikherneitä tai kidneypapuja sekä lisäksi jotain juustoa/kananmunaa. Silloin kun kanaa sattuu olemaan niin sekin kyllä käy :)
Muhennospohjana käytän paseerattua tomaattia tai kokonaisia säilyketomaatteja.
Parasta onkin, että kyseisiä aineita voi säilyttää kaapissa/pakastimessa lähestulkoon aina!
Vaihtelua saa käyttämällä erilaisia kasvisyhdistelmiä ja mausteita (esim. valkosipuli, inkivääri, kurkuma & juustokumina TAI yrtit&pippuri TAI chilikastike)
Simple, isn't it? ;)
Mausteinen kasvis-herkkusienipata,keitetty kananmuna, rucolaa & raejuustoa |
Kikhernepataa & halloumia |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti