perjantai 29. marraskuuta 2013

Aamuni suklainen pelastus

 
Puuroni päällä näkyy usein tuollaista suklaatahnaa.
Se tuo puuroon vähän uutta ulottuvuutta.
On ihanaa kun voi yhteen lusikalliseen kalastella sekä suklaista mössöä, päärynää ja puuroa <3
Ja on hirmuisen kiva syödä jotain suklaista heti aamulla!
Ihanan maun lisäksi suklaatahnasta saa paljon hyviä rasvahappoja, proteiinia ja energiaa päivään ;)
 
Joku siitä aiemmin jo kyselikin, niin ajattelin laittaa reseptin jakoon! 
 
 
Suklaatahna aka aamuni suklainen pelastus
1 pieni avokado / ½ isosta avokadosta
1rkl kaakaojauhetta/carobjauhetta
vaniljaa
½ mitallinen heraproteiinia
loraus mantelimaitoa
(makeutusta)
 
Soseuta kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella.
Mantelimaidon määrää säätelemällä voit muunnella koostumusta.
Makeutuksen tarve riippuu paitsi omista makumieltymyksistä, myös käyttämästäsi heraproteiinista.
Jos käytät maustettua heraa, niin makeutus on melko turhaa :)
 
Tarjoile suklainen herkku puuron kanssa!
Kuvassa lisukkeena myös päärynää, mausteena piparkakkumaustetta ;)
Suklaatahna voisi sopia tietysti myös pannareiden tai kakun kuorrutteeksi!
 

2 kommenttia:

  1. Vau täytyy kokeilla tuota! :) mitäs eroa tuolla carobjauheella ja kaakaojauheella on? Siis sellaisella kaakaojauheella mihin ei lisätty mitään (sokereita yms)

    VastaaPoista
  2. Carob on johanneksenleipäpuun kuoresta tehtyä jauhetta. Sen maku on kaakaomainen, mutta se ei sisällä piristäviä ainesosia, kuten kofeiinia tai teobromiinia! Eli se on omiaan iltakäyttöön :) aamuisin kaakaojauhe taas piristää sopivasti ;)

    VastaaPoista