perjantai 1. marraskuuta 2013

Omppuinen kulhokakku

 
Meinasin ensin kirjoittaa mukikakku.
Se olisi ollut huijausta.
Tämä kakkunen on siis tehty kulhossa.
Mikrossa.
Hui kamalaa.
 
Olen aiemminkin testaillut erilaisia mikrokakkuja.
 Ne ovat olleet ihan syötäviä, mutta ehkä vähäsen kumisia.
Tästä sen sijaan tuli mielestäni oikeasti hyvää!
Ei ihan normikakkua, mutta lähellä ;)
 
 
Omppuinen kulhokakku
2 kananmunaa
½ mitallinen maustamatonta heraproteiinia
½rkl hienojakoista psylliumijauhetta
3rkl mantelijauhoa
5 suurta lusikallista omppusosetta
kanelia, kardemummaa, inkivääriä, suolaa
ripsautus leivinjauhetta
 
Sekoita kaikki aineet kulhossa.
Mikrota täydellä teholla n. 3-3.30min.
Käy kakkusen reunat läpi veitsellä ja kumoa lautaselle.
Tarjoile esimerkiksi omppusoseen, suklaatahnan, jäisten marjojen ja kaakaonibsien kera!

 
Suklaatahnaan tuli tällä kertaa...
½ avokado
1rkl raakaa kaakaojauhetta
½rkl macaa
loraus mantelimaitoa
1 taateli
 
...Ja kaikki sauvasekoittimella soseeksi!


 
Päivästä tulee varmasti hyvä kun syö aamiaiseksi kakkua ;)
Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Sinulle on haaste blogissani! :)
    (lifefor-run.blogspot.fi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei siistiä, mun eka haaste! Käynpä kurkkimassa :)

      Poista
  2. Täydellinen kakkuaamiainen! Näyttää aivan jäätelökakulta kuvissa! Tulee muuten pakastettunakin herkkua: tein joskus avocadosta ja mansikoista (muistaakseni laitoin vielä rahkaakin tai jotain notkistajaa?) jäätelöä. Oli muuten hyvää helteellä!

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  3. Avokadosta ja banaanista ainakin tulee tosi nami jätskiä! Avokado ja mansikkakin on varmasti hyvä viilentäjä kesähelteellä :)

    VastaaPoista