torstai 30. elokuuta 2012

PAKASTAA, EI PAKASTA.





Kyllä nyt vaan pakastaa! :)
Totuus on, että on huomattavasti halvempaa nähdä vaivaa ja kerätä marjat/sienet/kasvikset talteen nyt ja pakastaa tulevaa talvea varten.


Mulla on tällä hetkellä pakastimessa mustikoita, mustaviinimarjoja,
vadelmia, mansikoita ja karpaloita.

 


Sekä tietysti kanttarelleja!
 

Lisäksi kannattaa pakastaa esimerkiksi...
     ...ryöpättyä pinaattia&nokkosia
     ...leipää leikattuna sopiviin annospaloihin
     ...kanan/kalkkunan fileitä
     ...valmiiksi tehtyä ruokaa pakattuna annosrasioihin (kastikkeet, sosekeitot jne.)

Ihana bataattikeitto <3
Pakastamalla voi varmistaa, että kotona on aina JOTAIN syötävää. Samalla säästää rahaa, sillä ruoka säilyy pakastimessa paljon pidempään pilaantumatta/homehtumatta. Pakastin on erityisen kätevä yhden hengen talouksissa, joissa tuskin kuluu paketillista leipää/kanaa päivässä.


Say yes to the freezer!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti