tiistai 16. lokakuuta 2012

aamun tunnelmia

Tänään olikin vapaa-aamu, luennot alkavat vasta kahdeltatoista! Tarkoituksena oli kipaista lenkille, mutta jalat tuntuivat sen verran kipeiltä & ulkona satoi, että en viitsinyt lähteä. Menenkin sen sijaan salille pumppailemaan yläkroppaa & veivaamaan soutulaitetta :D

Tenttien lisäksi lukujärjestyksessä on tällä hetkellä ravitsemustieteen perusteita, fysiologiaa&anatomiaa ja englannin alasanaston opettelua. Täytyy kyllä sanoa, että on ihanaa kun alkoi tollasia omaan alaan liittyviäkin juttuja, eikä ole enää pelkästään jotain kemiaa/biokemiaa. Oikealla alalla ollaan kyllä, sen verran mielenkiintoisilta nuo aineet tuntuu! :)

Illalla oliskin tiedossa jännää tekemistä: Menemme kurssikavereiden kanssa kuuntelemaan Paula Heinosen ravitsemusaiheista luentoa! Olen lukenut kyseisen henkilön ajatuksia eri artikkeleista jo aiemminkin, sillä hänellä on kiinnostavia näkemyksiä mm. suoliston hyvinvoinnista. Ja hän on kuulemma loistava luennoitsija!

Tittidiii, tähän väliin aamiaiskuvaa. Ette varmaan arvaa mitä sieltä löytyy? Maapähkinävoita...

Leipää, maapähkinävoita, banaania & kanelia. Raejuustoa, banaanin loput & mustikoita. Mustaa kahvia.
 Voisin vaahdota loputtomiin siitä kuinka ihanaa, hyvää, herkullista, maailman parasta toi yhdistelmä oli, mutta tiivistän sen nyt yhteen sanaan: NAMMMMMMM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti