maanantai 20. tammikuuta 2014

Sukulaatia

Kuten kaikki tiedätte, olen suklaan ystävä.
Oikea suurkuluttaja!
 
Olenkin tässä testaillut muutamia itselleni uusi suklaisia namusia.
Pakkohan niistä on jonkin sortin arvio heittää!
 
 
Tätä Cocovin mintturaakasuklaata on hehkutettu blogeissa maasta taivaaseen asti.
Ehkä sen vuoksi odotinkin sen olevan tooooosi hyvää.
No totuushan on, etten tykännyt.
Yhtään.
Koostumus oli kova ja rakeinen, ei yhtään suklaalle ominaisen pehmeä ja suussasulava.
Maussa ei mielestäni ollut kaakaioisuudesta tietoakaan!
Lähinnä maistui elttaantuneelle Marianne-karkille.
 
Syötin loput isille ja veljelle.
En suostu syömään pahaa suklaata.

 
Tämä joululahjasuklaa puolestaan olikin tosi hyvää!
Melko maitosuklaamaista tosin, vaikka ei maitoa sisälläkään.
Palat ovat ihanan ohuita.
Juuri sopivan kokoisia täyttämään sen pienen makeahampaan kolotuksen aterian jälkeen.
Ei Lindt pettänyt taaskaan, kyllä se vaan edelleen tekee parhaat suklaat.
Paitsi tietysti itsetehdyt raakasuklaat ovat asia erikseen ;)
 
Tämä suklaa päätyy omaan napaani!
Pikkuhiljaa, ruutu ruudulta.
Nam.


 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo "takapuoli" - hehe - Lindtissä! Musta tumman suklaan pitää olla ohut, tuossa Lindtissä vielä ihanan ylellisesti erilliset palaset! Harmi että tuo Cocovin minttu oli pahaa, mutta säästyypähän ainakin rahat, kun voi vastaisuudessakin herkutella itsetehdyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaiset ohuen ohuet suussa sulavat palat ovat juuri parhaita! Tosiaan on iso säästö jos raakasuklaansa tekee itse, ainakin tuo Cocovi on tosi kallista :D tämä oivallus auttaa minut suklaapettymyksen yli!

      Poista