keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Suklaapannaria banaanisattumilla!

 
Tämä neiti taitaa olla obsessoitunut banaani-suklaayhdistelmään.
Varokaa vain, pian kuorrutan tämän pannukakun vielä banaani-suklaalevitteestä tehdyllä jäätelöllä!
Vaikka tuon oli tarkoitus olla liioittelua, niin itseasiassa kuullostaakin ihan hyvältä idealta.


 
The suklaabanskupannari
1 pieni banaani
1 kananmuna
½dl riisiproteiinia
1rkl psylliumia
1rkl kaakaojauhetta
vaniljaa


Soseuta puolet (ylikypsästä) banaanista mössöksi haarukalla.
Lisää kananmuna, riisiprotsku, psyllium, kaakaojauhe ja vanilja.
Kuumenna paistinpannulla loraus öljyä ja hulauta taikina päälle.
Nyt ollaan jännän äärellä!
Pilko jäljelle jäänyt banaaninpuolikas paistumassa olevan pannarin joukkoon.
Paista miedolla lämmöllä kunnes pannukakku on molemmilta puolilta lähes hyytynyt.
Käännä lautasta apuna käyttäen.
Paista banaanipuolelta vielä muutama minuutti, jotta banskunpalat saavat vähän väriä.
Tarjoile banskupuoli ylöspäin!
 


 
Ihanan lämpimät banaanisattumat yhdistyvät suklaiseen pannukakkuun...Ah<3
Vaikka yhdistelmä itsessään onkin kovin maukas,
 kaipasin makeuden rinnalle vähän raikkautta marjoista.
Ja mantelivoita. Koska, noh, mantelivoi.


2 kommenttia:

  1. Apua, en kestä näitä sun älyttömän herkullisen kuuloisia suklaa-banaanireseptejä - se makuyhdistelmä jos mikä on nimittäin mun ehdottomasti heikoin lenkkini! :D Haha, näiden herkkujen jälkeen en varmaan kohta suostu enää syömäänkään mitään, missä ei oo sekä suklaata että banaania ja mitä ei olis kuorrutettu manteli/maapähkinävoilla.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joku muukin on siis hurahtanut tähän yhdistelmään! Aloitetaan kuule kesän kunniaksi banaani-suklaa-pähkinävoidieetti :D kaikkia osasia mahdollisimman paljon! Hmmm, ei ehkä ihan bikinikuntomatskua vai mitä? ;)

      Poista