sunnuntai 17. tammikuuta 2016

18 x Jatka lausetta

Bongasin sekä Saralta että Vilmalta tämmöisen hauskan lauseidentäydennyspostauksen. Ajattelin, että koska itse tykkään lukea näitä, voisi se teistäkin olla mukavaa. On aina jotenkin mielenkiintoista päästä kurkistamaan toisen ajatuksiin.


En ymmärrä… miksi herään aina ilman toista villasukkaa. Se on aina se vasen! Ja tämä villasukan irtoaminen on tosiaan se heräämisen syy.

Seuraavaksi ajattelin… kommentoida muutamaa mielenkiintoista postausta ja syödä toisen aamupalan. Ja juoda kahvia. Sen jälkeen lähdemme varmaan tuonne pakkaseen isommalle kauppareissulle!

Viime aikoina… olen innostunut salitreenistä jälleen uudella tavalla. Kropan pikkuhiljaa kuntoutuessa olen päässyt jälleen kunnon treenin makuun ja se kyllä tuntuu hyvältä. Vartalon hallinta on yksinkertaisissa saliliikkeissä helpompaa kuin tangolla.

En osaa päättää… inhoanko enemmän kuumaa vai kylmää. Kuumassa on tukala hengittää ja kylmä pistelee ihoa. Sopiva ilma olisi mielestäni paras vaihtoehto!

Muistan ikuisesti… sen hetken kun sain hyväksyvän kirjeen ravitsemustieteen opintoihin Itä-Suomen yliopistoon. Olin varma etten pääse, joten kyllähän siinä muutama huuto ja kyynel pääsi kun unelma toteutuikin.

Päivän paras juttu… tämä on oikeastaan eiliseltä, mutta menköön! Pääsin kokkailemaan ystävälleni synttäriaamiaista ja nautimme sen yhdessä ilman kiirettä. Herkuttelimme itse tehdyillä leivillä ja mango-puolukkaraakajätskillä. On niin kivaa jakaa hetkiä ja antaa toiselle aikaa.



Noloa myöntää, mutta… en osaa vieläkään oikein napsuttaa sormia.

Viikko sitten... taisin viettää ihan perus rentoa sunnuntaita. Lepopäivä, kehonhuoltoa ja ruokaa.

Kaikista pahinta on… kun tajuaa syöneensä kaikki eväät jo ennen puolta päivää.

Salainen taitoni onunohtua haaveilemaan hetkeksi jos toiseksi. Pystyn rakentamaan melko voimakkaita mielikuvia ja siten saatan unohtua ajatuksiini melko pitkäksikin aikaa.

Jos saisin yhden toiveen se olisijoku ihana reissu hyvässä seurassa.

Minulla on pakkomielle… erilaisiin vihkoihin ja kirjoittamiseen. Oikeasti mulla on jokaiselle asialle oma vihkonsa, johon voin sitten kirjoittaa asioita ylös! Jos ei vihkoa ole näkyvillä sillä hetkellä, päätyy asia yleensä jollekin sekalaiselle lapulle. Ja trust me, näitä on paljon pitkin ja poikin mun huonetta!

Söin tänään… Ison aamupuuron kananmunalla, mustaherukoilla ja margariinilla. En kyllästy tähän varmaan koskaan! Kylkeen vielä iso mukillinen tummapaahtoista kahvia niin johan alkaa aamu makoisasti.



Ärsyttävintä on… huonot käytöstavat ja toisten ihmisten huomioimatta jättäminen. Kauniistakin ihmisestä tulee ruma, jos hän kohtelee muita huonosti.

Tekisi mieli… juoda kahvia, syödä suklaata ja soittaa ukulelea.

Minusta on söpöäkun vanhat ihmiset kävelevät käsi kädessä ja ovat vielä kuin vasta rakastuneita. Ja no koiranpennut ovat aika hellyyttäviä.

Hävetti… kun poltin vahingossa työpaikalta sulakkeen juuri ennen viimeisen tunnin alkua. Hmm, olen nykyisin tosin melko huono häpeämään mitään.

Olenko ainoa, jonka mielestä… syömisestä lähtevät äänet kuulostavat aika karmaisevilta? Tai kovat äänet muutenkin. Varsinkin jos on ollut päivän menossa ja mekkalassa, illalla normaalitkin äänet tuntuvat kovilta ja kaikuvat päässä. Maiskutus on ihan hrrrrrrrrr...

Ihanaa sunnuntain jatkoa juuri sinulle! <3

6 kommenttia:

  1. Kiitos ihanaa sunnuntaita myös sinulle! Hauska postaus :)
    lisäksi esittäisin postaustoiveen: voisitko kirjoittaa erilaisista hyvistä aamiaisvaihtoehdoista? Vai ootkohan sellaisen tehnytkin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olen melkoisen paljon kirjoitellut erilaisista aamupaloista, sillä aamut on mun lempparijuttu maailmassa! Voisin kuitenkin koostaa pitkästä aikaa jonkin postauksen, kiitos toiveesta :)

      Poista
  2. Oikein kiva postaus! Saisiko tuota leipien reseptiä tänne blogiin? :) itse jatkaisin lausetta "noloa myöntää mutta... en vieläkään oikein erota vasenta oikeasta"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäsit! Mulla on oikeestaan myös välillä tuo sama, oikee ja vasen menee sekaisin. Hahah :D
      Leipien pohjana käytin tätä reseptiä http://thisismycupofcoffee.blogspot.fi/2015/06/iltapalan-aareen-pehmeat-kauraleipaset.html
      mutta käytin riisijauhoja kaurajauhojen puutteessa ja lisäsin joukkoon synttärisankarin mieliksi auringonkukansiemeniä :)

      Poista
  3. Tällasia on kiva lukea :) tuliko mangojätskistä hyvää puolukoillakin? Pitäisi varmaan kokeilla! Erityisen tyhmä kysymys mutta sun puuroannokset näyttää aina ihanan isoilta, minkä verran aineksia käytät? Tuntuu että itse saan aikaiseksi vain muutaman lusikallisen siitä perus-desi hiutaleita-2,5dl nestettä-satsista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mangojätskistä tuli superhyvää myös puolukoilla! Tällä kertaa tosin meillä oli niin vähän mangoa, että laitettiin paljon puolukkaa, nesteeksi kookosmaitoa ja lisämakeudeksi pari taatelia :)
      Hahah hauska kysymys, saan kyllä välillä kuulla mun puuroämpärillisistä :D Riippuu vähän päivästä, 1-1,5dl laitan yleensä. Aika usein aamulla vedän ton ison puuron ja illalla pienemmän. Psyllium myös turvottaa puuroa jonkin verran, voisko olla siitäkin kiinni? Plus että heitän joukkoon niin ison kasan marjoja, että puuro oikein kohoaa sieltä reunoilta :')

      Poista