perjantai 22. huhtikuuta 2016

Treeniä, lepoa, töitä, opiskelua

Siltä on näyttänyt viimeisen kuukauden kalenteri. Tällä hetkellä istun junassa Tampereen rautatieasemalla. Suuntana jälleen kerran Turku ja pt-opinnot. Tässä istuskellessani ajattelin kirjoitella hieman kuulumisia pitkästä aikaa.


En haluaisi sanoa että on ollut kiire. Siitä tulee heti niin negatiivinen kaiku! Ennemmin voisin sanoa, että tekemistä on riittänyt. Ohjauksia on ollut vaihtelevia määriä, siinä viidestä kolmeentoista. Oma personal trainer -toiminta starttaa kunnolla kesän alussa, senkin valmisteluun on uponnut hetki jos toinenkin! Opiskeluun olen laskenut mukaan sekä pt-opinnot että kandintyöhön liittyvät luku-urakat. Kandiseminaari tulikin jo pidettyä viime viikolla, mikä olia aivan valtavan suuri helpotus. En nimittäin jännitä mitään niin paljon kuin ihmisten edessä puhumista! Itse kandintyössä on vielä hippusen korjauksia ja pohdinnan kirjoittelua jäljellä. Ei siis paljon enää, vielä hetken kun jaksaa tiristää niin hommat ovat purkissa.
Kesäksi on myös suunnitteilla vaikka mitä jännää. Älkää siis ristiinnaulitko minua, jos postaukset ovat hieman lyhyempiä tai niitä tipahtelee hieman harvemmin. Tahdon kirjoitella myös teille aina kun joku sopiva aikaikkuna ilmenee!

Nyt hörppäisen vihoviimeiset tilkat kylmettyneestä junakahvista ja alan lukea kirjaa. Ihanaa viikonlopun alkua just sulle!
P.s Kuvassa pientä vinkkausta seuraavasta reseptistä. Mitähän se voisi olla? ;)

2 kommenttia:

  1. mustikkasmoothie ja cashewpähkinöitä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä arvaus! Tää on kuitenkin jotain hifistelympää ;)cashewpähkinät meni kyllä ihan oikein!

      Poista