tiistai 27. marraskuuta 2012

Jänniä jyviä

Testailin tossa sunnuntai-illalla uudenlaista puuroa...
...Siis kokonaisista kaurasuurimoista keitettyä!
Keittelin ison kattilallisen ja söin puuroa sitten kolmena päivänä eri lisukkeilla.

Kaurapuuro: 
(3 pientä annosta)
-2dl kaurasuurimoita
-5dl nestettä
(suolaa)

Aineksia haudutellaan höyrykattilassa/uunissa 175C noin tunnin verran.
Hyvää tulee!

Näyttää vähän riisipuuron ja ohrapuuron sekoitukselta?

Ensimmäisenä päivänä raejuuston&marjojen kanssa

Seuraavana marjoilla&kookosöljyllä, kera kananmunan&maitokahvin

Viimeisistä puuronlopuista pyöräytin luonnonjogurtin kanssa tuorepuuroa. Lisänä marjoja, karpalohilloa, maapähkinävoita & maitokahvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti