perjantai 1. maaliskuuta 2013

Fuudeja

HowdyHou!
Tänään on ollut hyvä päivä. Eilinenkin oli ihan hyvä. Keskiviikko ok. Tiistai kamala.
Fiilikset nousussa kohti loppuviikkoa? :D

Aamun luennot oli peruutettu, joten pääsin pitkästä aikaa kunnon aamusalille. En tiedä kuinka monta kertaa olen julistanut tämän, mutta julistetaan nyt vielä kerran: aamuisin puuron jälkeen treeni vaan kulkee! Tein taas uunikaurapuuroa, joka hupeni kahdessa aamussa.

Nro 1.

Kreikkalaista jogurttia, kanelia&kardemummaa, omena.

Uunikaurasuurimopuuroa, mustikoita & pekaanipähkinöitä.



Nro. 2.


Raejuustolla, päärynällä&mantelitahnalla.
Treenin jälkeen söin välipalaa ja kävin yhdellä kertausluennolla, jonka jälkeen löntystinkin jo kämpille laittamaan lounasta!

Mausteista kanaa & bataatti-lantturanskalaisia...

...sekä fetajuustoa&kikhernesalaattia!
Kokeilin ensimmäistä kertaa tuota marinoitua salaattia ja tuli kyllä hyvää! Marinadissa oli oliiviöljyä, balsamicoa, mustapippuria, loraus soijakastiketta ja kuivattua tilliä. Marinadin joukkoon heitin paketillisen valutettuja kikherneitä, suikaloitua kesäkurpitsaa ja pieneksi pilkottuja kirsikkatomaatteja.
Kanassa puolestaan oli mausteena jeeraa, fenkolinsiemeniä, korianteria & mustapippuria. Sanoisin että melkoisen maittava kombo!

Suunnitelmissa olisi tänään vielä vähän opiskella solu-ja molekyylibiologiaa, venytellä, katsoa telkkarista eilinen Masterchef Suomi ja ihan vaan köllötellämöllötellä loppuilta. Kuullostaa ihan hyvältä, vai mitä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti