perjantai 9. elokuuta 2013

Taatelisiirappi + pannukakkuresepti


Taatelisiirappi ( tai ehkä ennemminkin taatelisose)
~150g kovia kuivattuja taateleita
~4dl vettä
 
Ohjeet ovat niin simppelit kuin olla ja voi.
Pilko taatelit kattilaan.
Keitä kunnes pehmeitä.
Soseuta.
Purkita.
 
Taatelisose on loistava luontainen makeuttaja niille, jotka eivät tykkää ihan ällömakeasta.
Sopii vaikkapa kakkuihin, suklaanvalmistukseen, pannareihin, smuuttiin, jätskiin...

Tässäpä vielä pannariresepti johon on käytetty taatelisiirappia!

Omppu-taatelipannari 
2 isoa kananmunaa
1rkl taatelisosetta
5rkl omppusosetta
1rkl kookosjauhoa
paistamiseen kookosöljyä
Vatkaa kananmunan rakenne rikki. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Paista pannulla miedolla lämmöllä yhdeksi isoksi tai useaksi pieneksi pannariksi. Maltti on valttia! Älä siis yritä kääntää tätä pannukakkua liian aikaisin, sillä se hajoaa ;)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllähän se olikin aika namia! ;)

      Poista
    2. Voisitko muuten vinkata jossakin postauksessasi lempi blogejasi? :)

      Poista
    3. Olen itseasiassa tehnytkin joskus sellaisen postauksen mutta voisin varmaan tehdä päivitetyn version. Kiitti ideasta :)

      Poista