torstai 26. syyskuuta 2013

Browniepatukat

Jälleen yksi yritys tehdä proteiinipatukoita. Näistä tuli tosissaan enemmän kakkutaikinan makuisia ja koostumus oli hyvin pehmeä. Mutta olihan se kiva syödä välipalaksi taikinaa ;)
Mittaa kulhoon ½dl kookosjauhoa...

...sekä ½dl suklaaproteiinijauhoa...

...sekä ½dl tummaa kaakaojauhetta!

Sekoita!

Lisää 1dl omppusosetta.

Sekoita taas!

Lisää kourallinen rouhittuja manteleita (n.20kpl)

Sekoita ja maista!
Tässä vaiheessa pitäisi päättää tehdäänkö kaksi vai 4 patukkaa.
Vai syödäänkö taikina suoraan kulhosta? ;)
Itse tein 2 isompaa patukkaa käyttäen muotoilussa apuna elmukelmua.
Jos päätät tehdä patukoita, voit lisätä vielä ruokalusikallisen kookosjauhoa mikäli taikina ei tunnu pysyvän koossa!

Säilytä jääkaapissa.
Pakkaa laukkuun ja nälän iskiessä haukkaa pala brownietaikinaa!
 
Varoitus. Saattaa hämmentää kanssasi kahvittelevia ihmisiä.
Älä välitä ;)

 
Eli kertauksen vuoksi:
½dl kookosjauhoa
½dl protskujauhoa
½dl kaakaojauhetta
1dl omppusosetta
kourallinen manteleita rouhittuna
--> sekaisin kulhossa!
 
Täydellisen protskupatukan kehittely jatkukoon!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti