maanantai 23. syyskuuta 2013

Grainfree porridge part 2

Julkaisin vähän aikaa sitten banaani-pähkinäpuuron ohjeen.
Kerroin myös että meinaan kokeilla reseptiä muilla hedelmillä.
Niinpä syntyi omppu-macadamiapuuro!
 
3 pientä omenaa
½dl liotettuja macadamiapähkinöitä
2dl vettä
(½rkl psylliumia)
kanelia, kardemummaa, ripaus suolaa

 
Liota pähkinöitä yön yli runsaassa vedessä.
Huuhtele pähkinät sekä soseuta omenoiden ja veden kera.
Mausta makusi mukaan kanelilla, kardemummalla ja suolalla.
Halutessasi voit lisätä kuitupitoisuutta psylliumilla.
Psyllium myös tekee rakenteesta hauskan venyvän!

 
Kaada seos kattilaan ja kuumenna kuplivaksi kokoajan sekoittaen.
Anna puuron kuplia kymmenisen minuuttia tai kunnes se on mielestäsi sopivan paksua.
 
Itse tarjoilin herkkupuuron jäisten marjojen, mulpereiden, kaakaojauheen ja rouhittujen macadamiapähkinöiden kera! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti