torstai 11. kesäkuuta 2015

GL-shotti

Joinakin päivinä tuntuu vain ettei oikein kulje. Tiedättekö sen fiiliksen? Heti aamulla ylös noustessaan vaan tietää ettei tänään ole minun päiväni.
Miten sellaisessa mielentilassa saa heräteltyä ja energisoitua itsensä treeniin? Suosittelen kokeilemaan GL-shottia!


GL = Ginger Lemon. Kyseessä on siis pieni, tujunmakuinen kulaus taatusti virkistävää juomaa. Jos ei tällä kirpeydellä ala lähteä niin ei sitten millään!
Warning! Yhdistettynä kahviin saattaa aiheuttaa pientä hyperaktiivisuutta.


GL-shotti eli Inkivääri-sitruuna tujaus
½ sitruunan mehu
peukalonpäänkokoinen pala inkivääriä
½dl vettä

Kuori inkivääri ja pilko palasiksi kupin pohjalle.
Purista päälle sitruunan mehu ja lisää vesi.
Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
Nakkaa huiviin ja nauti pärinästä!


 Hehee, tämän taustalla minulla ei kyllä ole minkään sortin tiedepohjaista perustelua, pelkkää hippi-ihmisten puhetta! Ja toki kuuluisa mustanytvaantuntuusiltä-argumentti. Vaikkei tässä tujauksessa mitään oikeasti piristävää olisikaan, raikkaan kirpeä maku ja inkiväärin potku herättelevät kyllä päivään ja pitävät simmut auki. Ja onhan tuo melkoinen vitamiinipommi!
Kertokaa toki jos päädyitte uskaliaina testaamaan :) ja hei se on oikeesti aika tujun makuista. Muistakaahan myös nauttia shotti ennemmin aterian kanssa, ettei turhaan kiusata hampaita kaikella tuolla happamuudella aterioiden välissä!

4 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin blogisi kun googlasin hirssipuurobn ohjetta. Täältä löytyi muitakin hyviä ruokavinkkejä! Jään lukijaksi :) Ruokavalioni on gluteeniton ja laktoositon, lisäksi paha pähkinäallergia ja kananmuna sopii vain pienissä määrin.

    VastaaPoista
  2. Moikkelismoi! Kiva että olet löytänyt blogin pariin ja saanut itsellesi sopivia vinkkejä :) tervetuloa lukijaksi Titu!
    Voi että, onpa sullekin noita ruokaongelmia suotu...Onko kaikki pähkinät vai vaan osa? Mäkin oon allerginen hasselpähkinöille :) mites mantelit/siemenet?

    VastaaPoista
  3. Pitääpäs testaa tätä heti huomen aamulla ;)

    VastaaPoista