perjantai 7. syyskuuta 2012

Beansbeansbeans!

Pavut kuuluu kyllä mun lemppariruokiin. Niitä on helppo valmistaa ja reseptivalikoima on loputon :)
Eilen tein ihan huippuhyviä täytettyjä paprikoita!
Ensin paprikoista koverretaan sisukset pois.
Lisätään puolikkaisiin liraus vettä ja laitetaan 200 asteiseen uuniin esikypsymään.
Sillä aikaa tehdään täyte!

Sipulia

Artisokansydämiä huuhdeltuina

1/2 purkillista papuja, hyvin huuhdeltuina

Sekoitetaan kulhossa ja lisätään tomaattisose...

...vähän timjamia...

... sekä balsamiviinietikkaa ja pippuria.
Maistetaan ja lisätään suolaa jos siltä tuntuu.

Otetaan paprikat pois uunista&kaadetaan niissä ollut vesi pois.
Täytetään paprikat tiiviisti täytteellä ja murennetaan päälle hyvää fetajuustoa.
Laitetaan takaisin uuniin kypsymään niin kauaksi että paprikat ovat pehmeitä/täyte on lämmennyt ja juusto sulanut

Asetetaan tarjolle!
Kuvassa myös höyrytettyä parsakaalia ja kotitekoista pestoa.

NAMS!

Pahoittelen joittenkin kuvien huonoa laatua, oli ilmeisesti kova nälkä ruokaa laittaessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti