maanantai 30. syyskuuta 2013

Päivitetyt banskuletut

Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi pyöräyttänyt banaanipannareita. Ihan liian pitkä. Mikä olisikaan parempi aamupala ennen salitreeniä? Niinpä, ei mikään ;)
Lisäsin joukkoon kookoksen fleivöriä korostamaan banaanin eksoottista alkuperää.
Lisukkeena supisuomalaisista mustaherukoista pyöräytetty sitruunainen supersorbetti ;)
 
Trooppiset banskuletut
1 superkypsä banaani
2 kananmunaa
3rkl kookosmaitoa
1/4tl leivinjauhetta
1rkl kookosjauhoa
1/4tl inkivääriä
kardemummaa, suolaa
paistamiseen kookosöljyä
 
Survo banaani soseeksi haarukalla.
Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Paista kookosöljyssä pikkuisia lettusia!
 

Piristävä mustaherukka-supersorbetti
200g(pussillinen) mustaherukoita
kukkurallinen ruokalusikallinen heraproteiinia
0,75dl kylmää sitruunalla maustettua vihreää teetä
1tl chlorellaa
 
Soseuta ainekset sauvasekoittimella.
Lisää teetä pikkuhiljaa, jolloin saat juuri ja juuri soseutuvan seoksen!
 
Nautiskele esimerkiksi peanut butterilla ja kookoshiutaleilla koristeltuna.

4 kommenttia:

  1. oih en ookkaa kokeillu sorbettia noiden lettujen kaa=)

    VastaaPoista
  2. Testailin kanssa lauantaiaamun kunniaksi banaanilettuja, kun satuin huomaamaan Venla Savikujan blogissa helpon ohjeen. Tulipahan todettua, että lämmin banaani maistuu mun mielestä edelleen ihan yhtä kamalalta kuin ennenkin :D Pitää varmaan kokeilla noita sun jakamia banaanittomia protskulettuja/-pannareita joskus, jos ne uppois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eei, mun mielestä lämmin banaani on ihanaa :D mutta makunsa kullakin! Kokeile vaikka omppusoseella tehtyjä pannareita, nekin on ihania :)

      Poista