tiistai 5. marraskuuta 2013

Kiitos...

...isosti niille ihanille jotka päätitte asettaa minut ehdolle Indidaysin Inspiration Blog Awards -äänestykseen! Blogini siis on kuin onkin ehdolla inspiroivin ruokablogi -kategoriassa. Tässä meinasi käydä hassusti, sillä vahvistuspyyntö meni tuohon gmailin sähköpostiin. Jota käyn lukemassa tyyliin kerran kuukaudessa. Olin puolitoista päivää jäljessä annetusta vahvistuspäivämäärästä ja silloin kyllä harmitti. Mutta kun oikein nätisti pyysin niin blogini pääsi ehdolle vielä näin jälkikäteenkin!


Joten kiitos ihanaiset tästä kunniasta! Olen hirmuisen iloinen ja otettu mikäli olen saanut tuottaa edes jollekulle inspiraatiota :)


P.s Äänestys on käynnissä osoitteessa http://showroom.indiedays.com/inspiration-blog-awards/ ;)

7 kommenttia:

 1. Oijoijoi, onko reseptiä tulossa tuolle ihanalle herkulle tuossa kuvassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun hupsista vaan, oliko tuo sitä viime postauksessa tekemääsi kakkua?:D No jos on, niin kiinnostaisi tietää, mitä tuo ruskea "levite" sitten on?:)

   Poista
  2. Kyllä se on tuota tiikerikakkua :) Levitteen tein tällä kertaa avokadosta, mantelimaidosta, kaakaojauheesta, heraproteiinista ja tocotrienolsista!

   Poista
 2. Ihan oikeutetusti tää blogi on äänestyksessä mukana! Hyviä vinkkejä olen itsekin täältä saanut! :) Onnea äänestykseen!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti oot inspiroiva resepteinesi ja positiivisuudella :)

  VastaaPoista