maanantai 25. marraskuuta 2013

Porkkanapannari

 
Resepti on tällä kertaa mukailtu Wellberries -blogin porkkanalettu reseptistä! Halusin vain itse tehdä tästä makeamman version, joten lisäilin vähän porkkanakakkumausteita ;) Epäilin pannarin koossapysyvyyttä, joten lisäsin myös hieman psylliumia. Resepti toimii kyllä varmaan ilman sitäkin!
 
Porkkanapannari
n. 2dl raastettua porkkanaa
2 kananmunaa
1tl hienojakoista psylliumia
kardemummaa
pätkä tuoretta inkivääriä
 
 
Soseuta porkkanaraaste, kananmunat, mausteet ja psyllium keskenään sauvasekoittimella.
Paista kookosöljyssä miedolla lämmöllä.
Tarjoile esimerkiksi marjaisen supersorbetin kera!

 
Koostumus oli todella hyvä, samoin letun käännettävyys!
Hyvä ja yksinkertainen resepti, jota voi tuunata mausteita vaihtamalla.
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
 
Peeäs. Se ei maistu yhtään porkkanalta.

 

 

1 kommentti:

  1. Nää letut ovat pelastaneet monet brunssit! Nytkin lomalta palatessa jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. Onko parempaa kun juhlistaa kotiinpaluuta porkkanaletuilla ja omenapaistoksella? :)

    VastaaPoista