perjantai 15. marraskuuta 2013

Pipariset kurpitsapannarit

Kun nyt kerran on piparkakkumausteen makuun päästy niin antaa mennä vaan!
Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi tehnyt nättejä pannukakkuja.
Tarkoitan tällä siis kuvauskelpoisia yksilöitä, eikä mitään puoliksi palaneita läpysköjä.
Ja näistä tuli jopa todella hyvän makuisia!
Kurpitsan makeus toimii todella hyvin piparkakkumausteen kera :)

 
Pipariset kurpitsapannarit
~2dl kurpitsasosetta
2 kananmunaa
½mitallinen heraproteiinia
1tl hienojakoista psylliumia (esim. finax)
1tl piparkakkumaustetta
ripaus suolaa
paistamiseen kookosöljyä, voita tai mitä nyt kukakin haluaa käyttää

 
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa.
Paista lettupannulla kookosöljyssä pieniä pannukakkusia.
Levy kannattaa pitää melko miedolla lämmöllä,
jotta taikina ehtii kypsyä ilman että se palaa toiselta puolelta.
 Kärsivällisyyttä! ;)

 
Tarjoile lämpimät pannarit jäisten marjojen ja mantelivoin kera!
Lisäksi saatoin kyllä syödä myös päärynän.
Tai kaksi.
Päärynäkausi menossa nääs ;)

 
Pahoittelen pientä blogihiljaisuutta!
On ollut paljon menoa ja meininkiä.
En siis ole oikein ehtinyt kirjoitella niin paljon
 ja jos aikaa olisikin ollut, en ole raaskinut käyttää sitä koneella istumiseen!
Bloggaaminen ja reseptien keksiminen on kuitenkin luovaa työtä.
Sitä on vaikea tehdä, jos ei ole inspiraatiota.
Ja omalla kohdallani inspiraatio katoaa jos on kauheasti tekemistä.
Haluaisin kuitenkin panostaa aina kunnolla postausten tekoon, enkä vain lätkiä täytekuvia esille.
Ja viimeaikoina syömäni ruuatkin ovat olleet aikamoisia kuvauskelvottomia sörsseleitä... :D


3 kommenttia:

  1. Mums!¨
    Heei, saakos kurpitsasosetta valmiina jostain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, kai sitä jostain hippikaupoista voi saada? Itse kuitenkin keittelin myskikurpitsaa ;)

      Poista