keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Appelsiinia ja fenkolia

 
Tässäpä raikasta pikaruokaa parhaimmillaan!
Ainekset vain nopeasti silpuksi,
öljykastike joukkoon ja koko komeus sekaisin.
Vielä kun jääkaapista löytyy kylkeen
keitettyjä munia tai vaikka kanaa/kalkkunaa
on mitä nopein herkkusalaatti valmis!

 
Appelsiini-fenkolisalaatti tilliöljyllä
½ pienestä fenkolista
pätkä kurkkua
pieni appelsiini
½rkl tuoretta/pakastettua tilliä
1rkl oliiviöljyä
suolaa+mustapippuria
pari keitettyä kananmunaa
 
Suikaloi kasvikset haluamasi muotoisiksi palasiksi.
Sekoita pienessä kipossa tilli, öljy, suola ja pippuri.
Lisää pilkotut kasvikset syvälle lautaelle, valuta joukkoon kastike.
Sekoita niin että öljy levittyy tasaisesti jokaiseen palaseen!
Lisää päälle keitetyt kananmunat ja tarjoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti