perjantai 4. huhtikuuta 2014

Vinkki vinkkinen päärynöiden kypsytykseen

 
Mikäpä neuvoksi?
Olet mennyt ostamaan liian raakoja päärynöitä.
Eivät kypsy sitten millään.
Nyt päärynänhimoissasi halkaisit yhden raa'an päärynäisen vain todetaksesi että sehän ei maistu miltään niin epäkypsänä.
Tyhmä rääpynä.
 
Mitä tuollaiselle päärynälle sitten voi tehdä?
Heittää pois?
No ei!
 
Vastaus löytyy niinkin simppelistä kapistuksesta kuin mikro.
 

 
Leikkaa tyhmä epäkypsä rääpynä haluamasi muotoisiksi paloiksi.
Mikrota täydellä teholla 45-60s.
Valmis!

 
Ja tadaa, päärynä onkin syöntikypsä.
Väri saattaa tummua hieman,
mutta makuun tämä ei vaikuta.
Esteettistä silmää tämä tosin voi hieman haitata ;)
 
Sama homma onnistuu tosiaan myös pannulla paistamalla.
Mutta jos on tällainen hätähousu,
että sitä päärynää täytyy saada nyt ja mieluiten heti,
niin tuo mikrokypsennys on nopeampi tapa!

 
Päärynäisiä hetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti