maanantai 28. lokakuuta 2013

NUTS

 
Pähkinät ovat ehkä yksi lempijutuistani.
Ne ovat rouskuvia&rapeita.
Herkullisia.
Sopivat kaikkeen.
Leivonnaisiin.
Puuroon.
Smoothieen.
Salaattiin.
Mihin vaan!
Ja voihan niitä sellaisenaankin syödä.
Napostella.

 
Ja nuo pallerot ovat vielä terveellisiäkin.
Sisältävät paljon hyvää rasvaa & proteiinia.
Antavat energiaa treeniin, mutta eivät pompi masussa.
Täsmäruokaa paljon liikkuvalle!

 
Ja ovathan ne myös kivan näköisiä :)

6 kommenttia:

 1. Ilmoittaudun myös pähkinäfriikiksi! :) Mitkä ovat sinun lemppareitasi, vai löytyykö edes sellaisia? Mitä olet muuten mieltä pähkinöillä herkuttelun määrästä? Itse kun vetelisin niitä mieliin määrin, ellei hinta olisi suht kova.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, varmaan parapähkinät tai pekaanit! Entäs sinulla? :) itse syön yleensä 1-2 pientä kourallista päivässä, jolloin se hinta ei päivää kohden paisu niin huimaksi :)

   Poista
 2. Lemppareita ehkä parat, macadamiat, saksan- ja pecanpähkinät (en ole koskaan perustanut niistä "pikkunatusista" karkeissakaan ;D). Tällä hetkellä ehkä edullisin vaihtoehto (?), jonka olen todennut, on ostaa perus-helppo rainbown pähkinäsekoitus 200g, jota hupenee pussi tai kaksi viikossa. Plus silloin tällöin pienempiä satseja pitkin päivää :) Helposti tuollaisen pussin saisi kulumaan vuorokaudessakin, jos natustelisi pitkin päivää, mutta ehkä pienempään määrään per päivä kannattaa satsata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pähkinöissäkin kuuluu olla kokoa ;) en ole itseasiassa katsellut marketeissa noiden kilohintoja, sillä ostan pähkinät aika usein irtomyynnistä :) mutta luulisin että nuo pussit tulisivat halvemmaksi! Itse en voi niitä ostaa, sillä olen allerginen myös tietyille pähkinöille... :D jos noita pähkinöitä oikein nälkäänsä lähtisi popsimaan niin helpostihan pussi menisi vaikka kerralla! Ja hei mantelit on kyllä kans mun lemppareita, vaikka ne ei varsinaisesti pähkinöitä olekaan :)

   Poista
 3. Mitä nuo kävyn näköiset, hiukan kellertävät pähkinät ovat, mantelit ja pekaanipähkinöt tunnistan ja parapähkinöt, mutta noihin mitä kysyin en ole koskaan törmänny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti hetki miettiä että mistähän puhut :D Mutta tarkoitat varmaan noita mulperin marjoja? Ne eivät ole pähkinöitä ollenkaan, vaan kuivattuja marjoja, löytyy hippikaupoista :)

   Poista