keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Fazerina goes healthy

 
Innostuin jälleen väsäämään suklaata.
Erona edelliseen joulusuklaan reseptiin, päätin maustaa nämä suklaaherkkuset piparimausteen sijaan appelsiininkuorella ja vaniljalla.
Rusinoiden sijaan lisäsin joukkoon pilkottua taatelia.
Makeutukseen hunajaa.
Ja mitämitä!
Maku oli hyvin samankaltainen kuin Fazerina-suklaapatukassa!
Tein sen verran ison annoksen, että riitti kavereillekin maistiaisiksi.
Kyllähän ne kaikki menivät ;)
 
Pitäisi varmaan tehdä äidille jouluksi näitä suklaita.
Fazerinat kun on äidin lemppareita :)


2 kommenttia:

  1. Aah, Fazerina on mun herkkua!! <3

    VastaaPoista
  2. Hih, kiva kuulla! Kannattaa siis testata ;)

    VastaaPoista