perjantai 6. joulukuuta 2013

Terveellisempi suklaamousse

Ihanan suklaamoussen resepti nyt Laitilan Kanatarhan sivuilla!
Käykäähän tsekkaamassa :)


4 kommenttia:

  1. Vähän hämäävästi tuossa alussa, että "Tässä jälkiruoassa ei ole lisättyä sokeria, RASVAA, kermaa, eikä myöskään makeutusaineita." Kun jälkiruoassa kuitenkin on rasvaa avokadoista.

    Muuten kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisättyä rasvaa :) en laske raaka-aineissa luonnollisesti esiintyvää rasvaa lisätyksi ;) mutta totta, ehkä joku voisi sen noinkin tulkita!

      Poista
    2. Minun mielestäni tuossa on erittäin selkeästi esitetty se tosiasia, että suklaamoussessa ei ole lisättyä rasvaa - ei-lisättyä rasvaahan on nimittäin melkein kaikissa luonnollisissa raaka-aineissa salaatinlehdistä lähtien! Jos siis salaatinlehtiä ei voi mielestäni tituleerata sananparrella "ei lisättyä rasvaa", niin sitten ymmärrän logiikkasi, arvon Anonyymi :)

      Plus avokado on ihan super ihana ja terveellinen raaka-aine, tykkään kutsua sitä luonnon voiksi, koska se soveltuu myös leivontaan kovan rasvan sijasta todella hyvin!

      Poista
    3. Hahah, juuri näin! Loistava perustelu Pipsa :)

      Poista