tiistai 23. heinäkuuta 2013

Persikkapannukakkunen

Blogini on varmaan kohta yksi iso pannukakku.
Noooh, eikös aina yksi pieni resepti joukkoon mahdu? ;)
Pannarit on vaan niin hyviä.
 


Eli testailin siis tämän omppupannarin reseptiä vaihtaen omenasoseen Bonne persikkasoseeseen. Noi Bonne -soseet on kyllä tosi monikäyttöisiä ja hyviä! Eivät sisällä mitään muuta kuin sitä aitoa hedelmää/marjaa :)
Tällä kertaa pannukakku pääsi tarjolle tuoreiden mansikoiden, sokerittoman aprikoosihillon ja peanut butterin kanssa!


Paistamiseen kannattaa käyttää a) tarpeeksi rasvaa b) tarpeeksi malttia.
Eli kunnon kikkare kookosöljyä/voita pannulle, taikinat päälle, levy miedolle lämmölle. Sitten voikin valmistella pannarin lisukkeeksi vaikka smuutin ja keitellä kahvit siinä odotellessa :) Mulla taisi olla jonkin 10-15min, niin että ennen kääntämistäkin pannukakku oli hyytynyt molemmilta puolilta. Siten se pysyy paremmin kasassa ;)

2 kommenttia:

  1. Pannarit on parhaita, mä oon kans kokeillut lukemattomia erilaisia variaatioita ja aina on niin hyvää :D Suosittelen psyllium-kuitua pannaritaikinaan, tulee kiva koostumus :) Bonne-soseita en oo tajunnut tähän tarkotukseen käyttää, pitääpä testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei pääse kyllästymään kun aina kokeilee uutta! Eikä haittaa vaikka välillä tulisi pannukakkukokkelia, hyvää sekin on :D kyllä mulla tuota psylliumia onkin kaapissa, on vaan menossa kookosjauhokausi... Kookosjauho toimii itseasiassa psylliumin tavoin kohottaen pannaria :) testaa ihmeessä ja kerro mielipiteesi!

      Poista